Kinderartspraktijk Houvast

Houvast is een kinderartspraktijk die professionele zorg biedt voor kinderen van 0-18 jaar.

Het motto van Kinderartspraktijk Houvast is “meer tijd voor aandacht”. Dieneke Kramer heeft de praktijk opgezet om echt tijd te kunnen nemen voor het kind en de ouders. Zij is sinds 2005 algemeen kinderarts. U kunt bij haar terecht voor alle voorkomende problemen bij kinderen: van spugen bij baby’s tot overgewicht bij tieners, van zindelijkheidsproblemen bij kleuters tot groeivraagstukken bij schoolkinderen.

Vergoeding:

De zorg van de kinderarts valt binnen de basiszorgverzekering. Er is bij kinderen (<18 jaar) geen eigen risico van toepassing. Om voor vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking te komen heeft u bij het maken van een afspraak een verwijsbrief nodig van uw huisarts of jeugdarts. Bent u gemoedsbezwaard, dan kunt u de zorg van de kinderarts betalen volgens een uurtarief.

De behandelingen die vallen binnen de Jeugd GGZ, zoals behandeling van ADHD, worden vergoed door de gemeente waar u woont (Jeugdwet), mits de organisatie een contract heeft met uw gemeente. Kinderartspraktijk Houvast heeft een contract met de gemeenten binnen de FoodValley (Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel en Veenendaal).

Contact

Contactpersoon: Dieneke Kramer, kinderarts

Locatie: souterrain

Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag

Tel.: 06-19 27 84 30

E-mail: info@kinderartshouvast.nl

www.kinderartshouvast.nl

kinderarts
<================================================== ================================================== -->