Therapeutisch centrum Lunteren

Lunteren

In ons centrum bieden wij verschillende behandelmogelijkheden: fysiotherapie, manuele therapie, oncologiefysiotherapie, oedeemfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, orofaciale fysiotherapie, schouderfysiotherapie, medische trainingstherapie, revalidatie (COPD, DM2, COVID) en haptotherapie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor dry needling, medical taping en het aanmeten van therapeutisch elastische kousen.

Ieder mens is in beweging en in ontwikkeling. Stilstand is vaak achteruitgang. Wij onderschrijven dit in de ruimste zin van het woord. Ons team wil u helpen weer in beweging te komen; zowel op lichamelijk als op emotioneel vlak. Uitgangspunt hierbij is het zelfherstellende vermogen van de mens. Daarbij willen wij u graag ondersteuning bieden.

Therapeutisch Centrum Lunteren is zelf ook continue in beweging. Door onze vele specialisaties, doordat wij in (bijna) alle werkgroepen van het ROF-GV actief deelnemen, door onze drang tot vernieuwen en verbeteren en door het blijven volgen van na- en bijscholing kunnen wij kwalitatief hoogwaardige zorg aan u leveren.

Contact

Contactpersoon: Dhr. P. Vaessen & G. van Houten

Locatie: rechter gebouw

Tel.: 0318-48 70 04

www.fysiotcl.nl

therapeutisch centrum lunteren
<================================================== ================================================== -->